Emne: Marva Ohanyan - negative anmeldelser


Hvordan går det? Av deg selv eller med barn? generelt er alle detaljene interessante. Jeg spiser ikke i dag) Jeg drikker avkok med honning og sitron. Jeg føler meg bra. Jeg vil ikke spise) rennende nese har blitt mindre.

Brukerkommentarer

på det meste hadde jeg en uke. Så vidt jeg vet gjorde sjamanen det i 21 dager...

Jeg sultet også på tørt vann... men ifølge Marve Ohanyan - mer næringsrik faste - husker jeg da - jeg fikk mye slim - jeg ga bare opp kjøtt... lungene begynte å rense vilt..

her er jeg akkurat nå igjen ved rengjøringen, snart på marve igjen planlegger jeg å gjøre.

veldig enkelt da

Jeg sto i en uke))))) Forresten gikk ikke vekten for mye... det var veldig bra for meg, jeg veide 41 kg))) Hvis jeg begynte å reise, forsvant jeg)) Jeg likte det veldig... vi dro til fjells)))) Generelt har jeg alt gikk bra, nå skal jeg ikke rense tarmene)))

Jeg startet flere ganger, men jeg ga opp - jeg innrømmer ærlig talt... arbeidet ga meg ikke (men generelt er jeg nra =) barn, ifølge Ohanyan gir jeg avkok hele tiden)

Jeg begynte å gjøre fordi Jeg følte tegn på forkjølelse, men varte i mindre enn en dag, ikke fordi det var vanskelig, tvert imot, det var til og med lett, bare svigermor kom til oss, jeg måtte slutte å rengjøre, men neste dag var det ingen tegn til forkjølelse. Etter det var alle i familien syke. Selv en mann som sjelden blir syk i det hele tatt. Og jeg holder fremdeles på.

Jeg gjorde rensing av kroppen sammen med den lille åtte ganger. - skrev allerede om det hundre ganger.

Jeg leste noe av slike lidenskaper... Jeg tror at du bare kan rense kroppen med et strengt kosthold i årevis)) Og så, i vår økologi er det vanskelig)) Jeg har drukket linfrøolje i en måned, visstnok på en uke, skulle det være et resultat i form av mindre tørr hud utgående kviser, etc. Nifiga))) Selv om jeg spiste mer eller mindre riktig (ingen hurtigmat, alkohol og lignende)

Anmeldelser

Alexander, 28 år, Kamchatka-territoriet
Hallo! Jeg er deltager i workshopen i april 2018.
Jeg vil legge igjen takknemligheten for arbeidet som er gjort til alle arrangørene av seminaret. Alt var organisert og gjort med fornuft, og i alt kunne man kjenne en dyp teoretisk base, stor erfaring og detaljerte studier..

Tatyana
26.11.15
Jeg henvendte meg til Vardan Sergeevich med en diagnose av diabetes mellitus, hypertensjon, lymfostase i venstre hånd, Parkinsons sykdom, en forferdelig mental tilstand: det var ingen livsglede, bevegelsesstivhet, stor vekt, det var til og med vanskelig å snakke.
I den andre fastauken.

Elena
Jeg tror at etter å ha fullført seminaret fikk jeg en fantastisk gave - nøkkelen til et nytt liv, glad, sunn, mobil.
Ett enkelt spørsmål førte meg til seminaret - hvorfor er jeg, en "tilsynelatende sunn" person, stadig trøtt og apatisk, en ødelagt tilstand og til og med.

Jeanne
26.11.2015.
Før seminaret hadde hun mange helseproblemer, mange organer og kardiovaskulære systemer var i en motbydelig tilstand. Kontinuerlig medisininntak. Etter å ha fått kunnskap og ferdigheter på et seminar om rensing av kroppen og overgangen til riktig ernæring, og.

Olga
26.11.2015.
Jeg er 27 år gammel, på en eller annen måte de siste to årene har jeg prøvd å forbedre helsen min. Men så bestemte jeg meg for å henvende meg til deg, Vardan Sergeevich. Jeg fikk akkurat det jeg kom for. Jeg ble hjulpet til å ordne opp i problemene mine og årsakene deres. Jeg fikk kunnskap om det.

Deltok på seminaret til Vardan Sergeevich 15. november år. Før det, i omtrent et år, led han av nevrodermatitt. Jeg kom med glede. Fordi dette er en unik mulighet til å stupe i rolig og snill rensing uten oppstyr (hjemme og jobb). Goryachy Klyuch er bra.

Artem
26.11.2015.
Først vil jeg si om Vardan Sergeevich.
Han er en ganske tøff person, med veldig høy disiplin, veldig krevende for alle, men på den annen side er han en person som er veldig forsiktig, oppmerksom og kjærlig overfor hver deltaker i seminaret..
Jeg er veldig.

Alsou
27.11.2015
Kjære Vardan Sergeevich!
Jeg takker deg hjertelig for at du tok så godt vare på oss hele tiden, for at du følte din beskyttelse, vennlighet og kjærlighet. Du har gitt oss så mye kunnskap. Måtte Gud gi oss alle å realisere og forstå, assimilere og anvende. I løpet av disse 18 dagene har jeg åpnet.

Marina
26.11.2015.
Jeg bestemte meg for å skrive en anmeldelse om seminaret og snublet over selve navnet. Er det mulig å "klemme" det som skjedde med meg i perioden 10. til 27. november 15. i ordet "seminar" - definitivt "nei". Derfor, utelatelse av symbolet "seminar".

Alexey
26.11.2015.
Jeg kom til seminaret for å gjennomgå rensing under tilsyn av Vardan Sergeevich, tk. den første faste ble utført uavhengig hjemme, hvoretter det var veldig vanskelig.
Etter at kona og sønnene kom tilbake fra seminaret i august 2015 inspirerte.

Oleg
27.11.2015.
Jeg kom til seminaret med en diagnose av NUC (ulcerøs kolitt). Etter å ha blitt diagnostisert med et restriktivt kosthold, ble jeg overrasket over at jeg lett kunne drikke te med honning og sitron, og da var jeg enda mer fornøyd med den glemte smaken..

Jeg gikk på dette seminaret i 4 år. Da det kom sammen: mulighet, tid, sted - jeg ankom. Det var viktig for meg å leve dette seminaret med mannen min og familien. Og slik skjedde det.
Diagnosen min er hypotyreose med 17 års erfaring. Jeg er 42 år gammel. Legene forsikret ham om at han.

Karina
Oktober 2012.
Vartan Sergeevich! Vi er veldig glade for å høre om behandlingsmetoden din!
Du hjalp oss med å tro på oss selv, og viktigst av alt, du hjalp sønnen vår, som har vært det
lider mye.
Mannen har forandret seg for øynene våre, blitt snillere, mer omsorgsfull . Du er veldig positiv.

Denis, 35 år gammel
Mann 35 år gammel, høyde 184.
Historien min om "rå mat" begynte for rundt 8 år siden... På den tiden var jeg erosiv hver vår
gastroduodenitt, periodisk vondt hjerte, papillomer / kondylomer, vekt 105-108 kg, lavt energinivå,
rask utmattbarhet, etc.....

Valentine, 30 år gammel
I august 2013 gikk mannen min og jeg gjennom den innledende fasen med å rense kroppen inn
innen 21 dager.
Siden den tiden har livet vårt forandret seg fullstendig. Kunnskapen som vi
mottatt i løpet av denne tiden, endret radikalt deres holdning til verden rundt seg og til
deg selv først.
Psykologisk.

Boris, 36 år gammel
I desember 2012, mens jeg reiste gjennom sidene i det sosiale nettverket Odnoklassniki, kom jeg over
et stort foredrag av Marva Vagharshakovna Ohanyan i Odintsovo. Fra de aller første minuttene av visningen var det
imponert av forfatterens enkle sannheter. Det er faktisk veldig enkelt - å løse problemer.

Fra ca 12 år har jeg vært allergisk mot blomstrende planter i august -
September. Gjennom årene har jeg prøvd forskjellige midler mot allergier, men frelse
Jeg fant det ikke, allergien ble bare mer aggressiv.
I løpet av de siste par årene har allergi vært ekstremt vanskelig..


Anmeldelser 1 - 17 av 27
Hjem | Forrige | 1 2 | Spor. | Slutt | Alle

Logg på OK

Anmeldelser om metoden for rensing av Marva Ohanyan

Min personlige erfaring har vist at teknikken virkelig fungerer, jeg fikk restitusjon og ble kvitt problemet etter 2. kurs. Videre vil jeg ikke si at jeg klarte å ta fullstendig hensyn til all ernæringens strenghet etter rensing, og selv med klyster brøt jeg instruksjonene.
Jeg har ikke lyst til å spise på denne metoden, varm eller varm søt-sur urtete tilfredsstiller ganske sult. Til slutt er det imidlertid veldig kjedelig å lage mat og drikke det, bare det å sulte, virker det for meg, er mye lettere (og forresten mer økonomisk!).
Men som en innledende teknikk for de som er redd for fullverdig sult, men likevel vil bli kvitt helseproblemer - dette er en fantastisk teknikk!
Marva Vagarshakovna understreker alltid at teknikken hennes slett ikke er en guide til selvbehandling, at alt må gjøres under hennes tilsyn eller med en telefonkonsultasjon.

Kanskje, i behandlingen av alvorlige sykdommer, er dette berettiget. Men hvis tilstanden din er langt fra den døende, og du er en fornuftig person som kan lese og korrekt oppfatte informasjon, er du ganske i stand til å takle denne interessante metoden..
Forresten, jeg fant et sted en video der en ung mann deler resultatet av å bli kvitt blodkreft ved hjelp av denne teknikken! Hvis jeg finner det, legger jeg det ut her. Selv om Marva Vargakshakovna alltid bemerker at kreft er veldig lett å forebygge og veldig vanskelig å kurere. Men han gjorde det, et faktum. Han sultet til den "seirende" slutten, til renselsen av tungen. Etter min mening fikk han noe om 40 dager med betinget sult.

Et par flere anmeldelser fra den offisielle gruppen til M.V. Ohanyan på VKontakte og på YouTube.

Lana smolina
Jeg ble også kurert av metodene for rensing av Marva Ohanyan! Og jeg ber alle bli behandlet på samme måte! På 33 kunne jeg ikke bøye meg for å binde skolissene, det var så alvorlige smerter, osteokondrose og en haug med alt annet. Nå som en agurk! Mistet vekt! gjenvunnet! Ingenting gjør vondt.

Olga Tavluy
Ved hjelp av metoden til Marva Ohanyan helbredet jeg en seks måneders blærebetennelse, som deretter ble til en betennelse i nyrene. Cystitis forsvant til slutt i den første rengjøringsmåneden, men “glemte” nyrene etter 6 måneder. Lav bue til Marva Vargashakovna! Ikke nøl, hør på forelesningene og fortsett - til helsen din! Endringer i en syk kropp mot helse begynner fra den første kvelden med rensing.

Elena Tretyakova
Ingen tror at atopisk dermatitt ble kurert for et barn uten piller og hormonsalver))), distriktspolitimannen er hysterisk - dette kan ikke være. (sultet i bare en uke). Takket være teknikken til Marva Ohanyan.

Tsvetana Bochkareva
Selv gikk gjennom dette i fjor. Før det gikk jeg til en endokrinolog, de foreskrev hormoner til meg, og de sa at de ville telle kalorier for meg slik at jeg gikk ned i vekt. Jeg sa at jeg takler det alene.

Sultet.
To uker senere gikk jeg på klinikken for å se en venninne og traff trappen min på endokrinologen, hun så forvirret på meg og kunne ikke forstå hvor alle symptomene på denne skjoldbruskkjertelen hadde forsvunnet. I år vil jeg bli sulten igjen, jeg føler at jeg er slagget.
Selv om det er på et vegetarisk kosthold. Jeg føler at kokt mat skader meg. Før det prøvde jeg mange ganger å gå over til et råmatdiett. Det er nå nesten en måned på en rå mat diett. Nyrene sluttet også å skade, og hjertet begynte å slå jevnere. Jeg ble også foreskrevet hjertepiller på den tiden. Jeg falt generelt sammen. Denne betingede faste og rå mat dietten setter deg virkelig på beina og hjelper deg med å bli kvitt mange sykdommer..
For eksempel ble mannen min kvitt allergier og astma. Hvorfor skriver jeg alt dette? Slik at folk kan se dette og kvitte seg med sårene. Det er enkelt og alt blir behandlet, det er ingen uhelbredelige sykdommer, spesielt som diabetes, astma, allergier, nyrestein, sand, kviser i ansiktet.

Ohanyan M.V. anmeldelser

Forfatter: Ohanyan M.V.

Ohanyan Marva Vagharshakovna - terapeut og biokjemiker. I 1973. fikk en akademisk grad - kandidat for biologiske vitenskaper, avhandling om "Biokjemi av hypotalamiske hormoner". Et nytt hormon med koronaraktive egenskaper ble oppdaget.

Hun jobbet på klimasteder i Armenia som lege - balneolog og fysioterapeut. Siden 1980 til i dag underviser han i et forelesningskurs om ernæringsbiokjemi og naturopati i Jerevan, Moskva, Rostov, Stavropol, Krasnodar. Siden 1987 bor i Krasnodar, tar imot pasienter. Til dags dato har mer enn 10 tusen pasienter blitt kvitt problemer som allergi, hypertensjon, astma, ankyloserende spondylitt, kronisk tretthet, type 1 og 2 diabetes mellitus, overvekt, hodepine, mastopati, infertilitet..

Marva Vagarshakovna populariserer naturopatiske (naturlige) behandlingsmetoder. Utgitt i tidsskrifter, i 2004, ga hun ut to bøker - "Handbook of a Practical Doctor" og "Golden Rules of Natural Medicine".

Forelesninger og trykte materialer av Marva Vagarshakovna forenes av ideen om menneskekroppen og dens enhet med miljøet, den økologiske tolkningen av fremveksten av menneskelig patologi og dens kur, ubrukeligheten av en høyt spesialisert tilnærming til behandling av sykdommer, samt legens ansvar for menneskeliv fra fødsel til alderdom..

Cleansing the Body av Marve Ohanyan | Faste med min kone: anmeldelser, detaljert beskrivelse

Nylig hadde min kone og jeg en felles faste ifølge Marve Ohanyan, og bestemte oss for å gi tilbakemelding, dele våre erfaringer, våre konklusjoner og observasjoner..

Derfor, hvis du er interessert i Marva Ohanyan og renser kroppen, vil du nå få presentert to av våre personlige dagbøker for hver dag som vi holdt i prosessen med denne rensingen..

Vi vil fortelle deg motivene våre, hvordan vi følte, om det var vanskelig (eller så, ingenting), hvilke resultater vi fikk, om vi likte det eller ikke :)

Det vil være to deler: For det første er dette Eugene dagbok (det vil si følelsene mine) og den andre henholdsvis inntrykkene til min kone Yana.

Vi håper informasjonen vår vil være interessant og nyttig for deg, så vi vil være takknemlige hvis du skriver din mening i kommentarene og går fra ord til handling.

Betinget faste av Marve Ohanyan

Tre dager senere, etter at min kombinerte vårsultestreik var avsluttet, bestemte jeg meg for å prøve en annen metode og gjøre kroppsrensing ifølge Marve Ohanyan.

I lang tid leste jeg om ham, hørte anmeldelser fra andre mennesker, og dessuten kom forfatteren av metodikken Marva Vagarshakovna Ohanyan selv til bosetningen med sitt foredrag og for kommunikasjon.

Så det var en mulighet til å bli kjent med henne, stille spørsmål av interesse om emnet og få kvalifiserte svar fra den opprinnelige kilden.

Det er sant at hele kurset i henhold til den betingede faste ordningen til Marva Ohanyan består av 21 dager, men vi bestemte oss for å lage en forkortet versjon på 7 dager. Jeg tror at en uke på avkok av urter også vil være gunstig.!

Vi kjøpte urtsamlingen fra vår naboland i bosetningen, det nødvendige volumet (for oss to) på 300 gram kostet 800 rubler.

Sammensetningen av samlingen er som følger:

  • mynte
  • melisa
  • oregano
  • plantain
  • mor og stemor
  • ryllik
  • kamille
  • knotweed
  • fiolett
  • agrimoni
  • brennesle
  • salvie
  • moderurt

Marva Ohanyan anbefaler å rense kroppen ved å ta magnesiumsulfat de første dagene, og gjøre rensende klyster gjennom hele løpet.

Men vi risikerte igjen å fravike reglene og ikke gjøre disse prosedyrene, siden vi trodde at vi har en mer eller mindre ren kropp, fordi vi lever en sunn livsstil, spiser sunn mat som ikke forurenser kroppen, så vi bestemte oss for at vi kan klare oss uten daglig møter med Esmarchs krus.

Hvordan urteinfusjonen ble laget

I løpet av dagen må du drikke ett krus med buljong hver time, og legge til 2 ts honning og en sitron til, du kan ikke spise noe.

Kraften tilberedes som følger:

  • 2 ss urteblandingen helles med 1 liter kokende vann;
  • infundert i en termos i 30 minutter;
  • buljongen blir filtrert, urtene blir vridd ut.

Vi brygget urter i en to-liters termos, men det virket som en halvtime på en eller annen måte er for lite tid til at urtene brygger godt.

Derfor, etter 30 minutter, helte vi ikke buljongen fra termosen, filtrerte ikke, men la det hele være på samme sted, i en lufttett beholder, og helte et glass drikke fra termosen når det var nødvendig, hvor det forble varmt i lang tid.

Siden vi er to, var en to-liters termos nok for oss i kort tid, og vi måtte brygge den flere ganger om dagen, fordi hver av oss trengte å drikke 10-12 glass kjøttkraft.

Den første dagen var det akkurat slik, den andre dagen bestemte vi oss fra kvelden for å brygge urtene umiddelbart i en termos og i tillegg i en tre-liters krukke, og pakket den med et varmt teppe slik at urtene ble bedre infundert over natten, og overførte alle våre verdier i vannet, og lag nok buljong om gangen til å være nok for hele dagen.

Renselse av Marve Ohanyan, dagboken min i 7 dager

Jeg leste at noen mennesker som tar et avkok av urter, begynner forferdelig å rense: oppkast, snørr og annen redsel. hadde vi noe sånt? Nå skal jeg fortelle deg hvilke følelser jeg hadde den første dagen med betinget faste i følge Marve Ohanyan.

Første dagen

Personlig, den første dagen ble dette ikke observert, tilsynelatende hadde jeg allerede renset den lille kroppen min litt med min forrige faste, men fremdeles på et tidspunkt følte jeg leveren min.

Nei, jeg ble ikke syk der, stakk ikke, men av en eller annen grunn gjorde jeg oppmerksomhet mot henne, noen følelser oppsto fortsatt i henne.

Kanskje dette skyldes det faktum at jeg satt ubehagelig mens jeg leste, på en eller annen måte bøyd sterkt og lenge, kanskje avkok fungerte, kanskje noe annet, jeg vet ikke, men i kort tid trakk leveren oppmerksomheten mot seg selv, men det varte ikke lenge og veldig gikk fort.

Effektiviteten min var høy, jeg tilbrakte hele dagen aktivt: Jeg var ferdig med en ny seng for bringebær, bar sand i bøtter, bar løvverk på en trillebår, planerte bakken med en rive, jobbet med en spade, plantet bringebær, plantet enebærbusker i en hekk..

Generelt var den fysiske aktiviteten god, og jeg hadde nok styrke, selv om tretthet selvfølgelig tok sin toll. Men jeg gjentar, hele dagen drakk jeg bare buljong og led ikke av maktesløshet!

Jeg trodde forresten at buljongen ikke ville smake veldig hyggelig, i det minste bitter og det ville være vanskelig å drikke den, men i virkeligheten viste den seg å være ganske annerledes, den smakte ganske bra, men med honning og sitron ville det være som vanlig oss vanlig urtete.

På grunn av det faktum at buljongen må drikkes ganske ofte, et glass hver time, hadde følelsen av sult praktisk talt ikke tid til å dukke opp. Tilsynelatende sløser honning til drikken denne følelsen.

Jeg led ikke av søvnløshet etter den første dagen, jeg sov godt, og dessuten må jeg nå stå opp tidlig, halv fem om morgenen, for å få tid til å jobbe med Internett-virksomheten min med en bloggdagbok før arbeidsdagen begynner. Og fysisk aktivitet på dagtid bidrar godt til en rask søvn om kvelden :)

Psykologisk er det ganske enkelt for meg å være på bare en kjøttkraft, tilsynelatende på grunn av det faktum at ganske nylig var jeg i tørr sultestreik, mangel på mat er ikke spesielt irriterende og en inntrukket mage er til og med hyggelig.

Tilstedeværelsen av styrke og energi for gjennomføringen av de planlagte forholdene, jeg er bare glad, siden det nå er vår - slutten av april, begynnelsen av mai, og hagearbeidstemaet er i full gang.

Mange ting må gjøres på dette tidspunktet, og det ville ikke vært veldig gøy hvis jeg på grunn av rengjøringen ville føle meg svak og uføre, lå på sengen og knapt, sjel i kroppen, pekte rundt på en eller annen måte, med vanskeligheter med å bevege bena.

Forresten, hodet mitt snurrer ikke, selv om jeg beveger meg ganske raskt og aktivt, så det er greit. På den delen av mage-tarmkanalen er det heller ingen problemer, den føles ikke syk og rører ikke opp.

Her beskriver jeg hovedsakelig bare følelsene mine fra denne nye opplevelsen av å rense kroppen ifølge Marve Ohanyan. Min kone vil dele sine "gleder" litt lavere i teksten, og mest sannsynlig vil hennes inntrykk være noe annerledes :)

Totalt: Jeg drakk 2,7 liter buljong i løpet av dagen, det er ikke noe mer å si om den første dagen, så jeg blir ferdig med dette foreløpig.

Andre dagen

Om morgenen, etter to glass kjøttkraft, fikk jeg halsbrann. Så prøvde jeg å ikke legge til drikken ved neste inntak, først honning og deretter sitron. Og det viste seg at for meg personlig kommer bare ren buljong, uten tilsetning av søthet og syre, best til meg, og slik tok jeg det ofte den dagen..

Jeg vil merke at jeg denne dagen gjorde enda mer fysisk arbeid enn den forrige, og jeg var veldig fornøyd med kroppen min, som taklet den belastningen jeg lastet den med..

For eksempel bar jeg ganske tunge sekker med jord på meg selv, demonterte hogsten som jeg ordnet i fjor, saget tømmerstokker, hakkede grener.

Etter å ha jobbet i et godt tempo i et par timer tidlig om morgenen, følte jeg at jeg var sliten ganske bra, men etter en halv times hvile gjenfunnet kroppen kreftene, og igjen var det mulig å fortsette videre kraftig arbeid :) Så, selv om jeg var sliten, kom styrken raskt tilbake.

Hun føler seg bra, kvalme, oppkast, ingen utflod. Stemningen er positiv. I løpet av dagen drakk jeg 3 liter buljong, og utførte, som de erfarne sier: rensing ifølge Marve.

Tredje dag

Enten har tretthet akkumulert seg fra tidligere dager, eller sult tar sin toll, eller kanskje dystert vær eller uvær på Mars, jeg vet ikke hva som akkurat påvirket meg, men i dag er jeg i en svak tilstand, krabber som en søvnig flue, så jeg bestemte meg for å ta en fridag og hvile spesielt siden i dag er høytid - påske.

Jeg fortsetter å drikke kjøttkraft ofte uten å tilsette honning og sitron, siden disse tilsetningsstoffene forårsaker halsbrann i meg, og uten dem er det ingen slik reaksjon.

Likevel har vi allerede overført en haug med sitroner for å presse juice ut av dem, vi må beregne hvor mange av dem vi brukte, jeg lurer på hvor mange biter som vil bli oppnådd? Skriv i kommentarene, vi vil avklare detaljene hvis du virkelig er interessert :)

På grunn av en reduksjon i henholdsvis fysisk aktivitet og en følelse av tretthet er stemningen "ikke en fontene", selv om du går ut på gaten, vil du se hvordan naturen rundt deg blir grønn mer og mer, og moral ser ut til å bli bedre.

Når du har noe å gjøre, tenker du på en eller annen måte ikke på mat, og når du roter, som i dag, begynner tanker om mat å irritere deg med besøket ditt oftere og oftere))) det er en kvalmende følelse av forventning når denne faste vil slutte :)

Derfor anbefaler jeg på det sterkeste i perioder med "avholdenhet" fra maten å tenke på hva du skal gjøre all denne fritiden, og det blir mye fritid.

I løpet av denne dagen drakk jeg ytterligere 3 liter buljong, følg med, hva med leveren.

Dag fire

Jeg fortsetter, jeg mener å rense kroppen ifølge Marve Ohanyan, og midt på dagen, ca 12-13 timer, har jeg smertefulle opplevelser i leverområdet.

Så forsvant alt, men på kvelden, rundt klokken 18, minnet dette organet på nytt om seg selv, da bestemte jeg meg for å drikke en løsning av magnesiumsulfat, det vil si å gjøre det som måtte gjøres den første dagen for rengjøring.

Derfor må du sannsynligvis være mer oppmerksom på den detaljerte beskrivelsen, diagrammer, instruksjoner og råd fra forfatterne av forskjellige typer teknikker, rensing både ifølge Marve Ohanyan og andre. Lytt og les anmeldelser av praktiserende mennesker! Lytte :)

Og dessuten var det i tarmene en følelse av at jeg trengte å gå på toalettet, ellers glemte jeg helt frem etter fire dagers faste..

Derfor drakk jeg en løsning av magnesia på kvelden klokka 19 og la meg ligge i en time med en varmepute under høyre side. Hele denne timen drakk jeg et avkok av urter hvert 20. minutt og led av halsbrann som angrep meg.

Generelt fikk denne "vennen" meg akkurat denne dagen, hun dukket opp ganske ofte, selv om jeg tok buljongen uten å tilsette honning med sitron.

Etter å ha ligget en time på høyre side følte jeg at avføringsløsningen jeg hadde tatt hadde virket og stormet til stedet der kongene går til fots :)

Etter denne "lossing" -hendelsen drakk jeg ytterligere 3 glass kjøttkraft den neste timen og la meg. Leveren plaget meg ikke lenger, og halsbrann forsvant også..

Min energi og trivsel var god den dagen, i motsetning til dagen før. Jeg sto opp klokken 3 om morgenen, jobbet med notater på min dagbok.

Så jobbet han fysisk hele dagen på boet sitt, selvfølgelig med pauser. Det var krefter nok til alt, været var sol og stemningen var positiv :)

Dagen ble avsluttet klokka 21.00. Totalt “tok på brystet” 14 glass buljong.

Dag fem

Vi har tilpasset oss for å brygge urtsamlingen ifølge Ohanyan om kvelden, i to tre-liters krukker på en gang. Dette volumet er akkurat nok for to.

I løpet av natten er buljongen godt brygget, og dagen etter kan du drikke den uten å tenke at den vil ta slutt. Og så ble jeg først lei av å tilberede buljongen i en termos flere ganger om dagen, så husk dette øyeblikket!

For hele dagen husket jeg aldri en gang om leveren og halsbrann, tilsynelatende spilte en avføringsmiddel og renset tarmene om kvelden forrige dag..

Så jeg konkluderte med at du ikke burde være så arrogant, og det er bedre å følge anbefalingene om metoden når du skal faste i følge Marve Ohanyan, helt sikkert :) !

I løpet av dagen drakk jeg omtrent to og en halv liter buljong, noen ganger glemte jeg og savnet øyeblikket da det var nødvendig å ta neste porsjon.

Du må forresten drikke mye buljong og derfor er det praktisk talt ikke noe sted for vanlig vann, jeg klarer å drikke det bare om morgenen, et par glass.

Denne dagen var ikke noe mer spesielt.!

Det eneste er at det ikke var mulig å opprettholde en balanse mellom "Jeg vil" og "jeg kan", i den forstand at jeg overvurderte kreftene mine, i løpet av dagen jobbet jeg så hardt at jeg var veldig sliten om kvelden, og når dette skjer blir humøret mitt negativt.

Derfor, for fremtiden, gjorde jeg en slik "filosofisk" konklusjon at man alltid burde legge igjen en styrkereserve for å være i god form, og ikke bringe seg til tilstanden til en "drevet hest", når "tungen på skulderen" fra tretthet..

Dag seks

Oftere og oftere dukker tanken opp at når det allerede vil være mulig å begynne å spise, spesielt når du ser hvordan unge greener av ville planter vokser rundt: løvetann, groblad, brennesle, søvnig, sorrel. Jeg har veldig lyst til å lage en grønn cocktail og få litt klorofyll så fort som mulig :)

På helse: ingen kolikk blir observert i magen, noen ganger, hvis du er for aktiv og brått begynner å bevege deg, knebøy, bøyer deg, reiser deg, kan du bli svimmel og mørke øynene.

Nå står jeg opp tidlig, jeg må jobbe mye og derfor er jeg i en permanent tilstand av utmattelse, og til og med sult setter sitt preg.

Og jeg lurte til og med på hvordan jeg ville ha det for øyeblikket hvis jeg ikke gjorde noe fysisk, jeg sov helt og hvilte hele dagen..

For nå, når jeg er på neste sult, gitt hvor mye energi jeg bruker, er jeg overrasket over hvor den kommer fra igjen og hvordan kroppen fremdeles klarer å komme seg.

Tross alt, selv om kvelden, når du føler at alt, trøtt og ikke mer styrke, føler du fortsatt ønsket om å gå og gjøre noe. Fra et sted fra innsiden kommer trangen til å iverksette tiltak, kanskje dette er vårens innflytelse :), eller kanskje resultatet av å faste, rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer.

Jeg vet ikke, men for et par måneder siden så jeg ikke noe slikt.

Veiing om morgenen viste at vekten min er 65 kg 700 gram. I løpet av dagen drakk jeg omtrent to liter vann og 8-9 glass kjøttkraft.

Jeg husker ikke helt, for jeg mistet tellingen, selv om jeg skrev det ned. Og på kvelden veide jeg allerede 68 kg 600 gram. Og alt dette med høyden min på ca 172-174 cm.

I morgen er det den siste, siste dagen :) la oss se hvordan det blir og hvordan det vil bringe.

Dag syv (finale)

Denne dagen var helsetilstanden min stabil og skilte seg ikke ut på noen måte. Jeg drakk et avkok med honning og sitron, og denne drikken forårsaket praktisk talt ikke halsbrann hos meg, vel, om bare noen ganger ikke var for sterk :)

Jeg blåste ut 7 briller på bare en dag. Jeg kunne ha gjort mer, men jeg jobbet på gaten, og jeg var for lat til å gå inn i huset for å ta en annen porsjon, og noen ganger glemte jeg bare.

Jeg tilbrakte første halvdel av dagen på den bærbare datamaskinen min, jobbet med notater til dagboken, ga ut nytt tekst- og videomateriale, laget en adresseliste, sendte kommentarer og jeg måtte moderere dem og skrive svarmeldinger, så aktiviteten min var ikke veldig vanskelig fysisk.

Derfor, da jeg endelig brøt ut i det fri, ut i gaten, følte jeg meg full av styrke og helse til å gjøre store transformasjoner i domenet mitt.!

Og blinket en knallende tanke: "Hva er denne sulten for meg, bagateller, der, jeg har så mye energi!"

Men ganske raskt “rullet de opp de bratte åsene” :) I løpet av den tiden, mens jeg lagde en ny seng, kjørte jeg landet i en trillebår og slepte det i bøtter, demonterte hogsten, dro vedkubben inn i ilden, jeg var så opptatt at jeg på kvelden nesten ikke kunne bevege beina bak meg.

Men likevel var stemningen positiv, da det var en forståelse av at den planlagte faste-perioden var kommet til en slutt! La oss oppsummere.

Fasting av Marve Ohanyan mine anmeldelser

  • Da den syvende dagen tok slutt, om morgenen neste dag, kom jeg på vekten og så tallene 65,5 kg. Og før jeg begynte å rense i følge Marve Ohanyan, veide jeg 69.300, det vil si på 7 dager mistet jeg 3 kg 800 gram.
  • Siden rengjøringen foregår på et avkok av urter med tilsetning av honning og sitron, oppstår sultfølelsen sjelden og tanken på mat gjør deg ikke gal hele dagen, derfor overføres en slik ernæringspause relativt lett, vel, i det minste for meg personlig, det er hvordan man kan sammenligne.
  • Jeg kan ikke med rette evaluere og gi tilbakemelding på hele denne metoden for rengjøring med avkok av urter, siden vi ikke fullførte hele kurset, som er 21 dager, men bare gjorde en liten del av det på 7 dager, men i henhold til mine følelser tørrfasting passer meg bedre, liksom liker jeg det bedre.
  • Jeg vil også si at når jeg begynte å faste, måtte jeg fortsatt drikke et avføringsmiddel i form av magnesiumsulfat og tømme tarmene i begynnelsen av prosessen, som Marva Ohanyan anbefaler, og ikke i midten, som jeg gjorde. Jeg antar at det var min feil.
  • Senere leste jeg et eller annet sted at urter må brygges om morgenen, og en fersk buljong skal drikkes om dagen, og hvis de står brygget hele natten, eller enda mer tid, så gjør ikke dette noe bra, buljongen blir verre i sin helbredelse eiendommer.

Til tross for mangel på mat var det nok styrke og energi. Jeg lå ikke svakt på sengen, men levde tvert imot et ganske fysisk aktivt liv, men naturlig nok var det både opp- og nedturer, både fysiske og følelsesmessige.

Noen eksperter kaller dette faste for "betinget" fordi det fremdeles inneholder ernæring i form av honning.

Derfor liker jeg tørrfasting mer. Selv om det er tøffere, er det i det minste ikke så smertefull halsbrann, og derfor er det lettere for meg å bære. Og du trenger ikke å drikke så mye væske, og deretter løpe konstant på toalettet.

Hvorfor trengte jeg det??

For å få ny erfaring, for interesse og for å støtte sin kone, som også gikk gjennom denne prosedyren, for å støtte moralsk og ved sitt eget eksempel :)

Bortsett fra å gå ned i vekt, som jeg var helt uinteressert i, la jeg ikke merke til andre resultater. Ryddes jeg opp inne? Jeg vet ikke, så ikke ut.

Gikk du opp igjen etter noe??

Kanskje kroppen sannsynligvis brukte denne hviletiden fra matmengden og satte en slags intern orden, men på en eller annen måte er det ikke mulig for meg å måle dette.

Generelt angrer jeg ikke på at jeg gjorde dette, og kanskje i fremtiden, vil jeg gjenta det, men bare i løpet av 21 dager, for å fordype meg helt i prosessen og føle det bedre.

Dette avslutter min del av historien og gir plass til kona mi. Hun vil dele inntrykkene sine med deg.

Fasting av Marve Ohanyan detaljert beskrivelse, Yanas dagbok

Hei, dette er Yana, "Jeg tar mikrofonen" i mine egne hender :) og jeg vil dele tilbakemeldingene mine med deg.

Hva var inntrykkene mine av denne rensingen?

Motstridende, det var positive resultater, det var visse vanskeligheter.

Og motivene mine var også motstridende. På den ene siden ville jeg prøve å ordne ting i kroppen min ved å bruke denne berømte renseteknikken i følge Marve Ohanyan, på den annen side virket til og med 7 dager i stedet for de tradisjonelle 21 dagene som en evighet for meg.

Tidligere faste jeg bare på tørr i 36 timer. Og hun gjorde det bare tre ganger i livet. Hver gang det ble lettere for meg. Men det var veldig vanskelig for meg å forestille meg 7 hele dager uten et stykke mat.

Vel, ok, la oss prøve, sa jeg til meg selv, fordi mannen min er i samme "team" med meg, han vil absolutt støtte meg i vanskelige tider, fordi han er en erfaren "sult".

Selv har jeg ikke lest noe om Marva Vagarshakovna og hennes metode på forhånd. Jeg overlot alt til mannen min og fulgte fullstendig hans instruksjoner.

Jeg husker hvordan dagen før Ohanyan-rensingen begynte, sulten min ble sterkere, og jeg ønsket å feie bort alt som var. Har tid til å skyve mest mulig inn i magen, som en bjørn før dvale.

Dette var selvfølgelig en psykologisk ubalanse. Litt panikk før sultestreiken.

Bedre ville det være omvendt, spis mindre, si bare frukt. Tøm tarmen med klyster eller magnesiumsulfat, ikke fyll den.

Første dagen

Hard. Av vane ønsket jeg å spise eller slikke noe. Når du tar vare på et barn, klipper du noe for det, renser det, lager mat osv. Synet og lukten av mat som ikke kan spises, forårsaker smertefulle opplevelser.

Det var ikke noe følelsesmessig humør i det hele tatt, jeg ønsket å forlate løpet helt i begynnelsen og spise noe. Men mannen min oppmuntret meg og den første dagen gikk bra. Og det var fysisk enkelt.

Da vi rørte kjøpt honning i et krus, kjente vi ikke buljongens søthet i det hele tatt, drikken viste seg å være ganske sur.

Så kjøpte vi honning fra naboer fra birøkterne de kjente, og denne honningen gjorde drikken søtere i samme proporsjoner. Dette løftet selvfølgelig åndene, siden følelsen av søthet gir følelsen av metthet og glede =)

Det virket for meg mye lettere å sulte på denne måten enn å sulte på vann. Drikken kommer næringsrik ut, og du drikker så ofte (12 kopper om dagen) at det tilsynelatende ikke forgjeves er at mange kaller denne metoden - betinget faste i følge Marve Ohanyan, og ikke faste!

Vi klarte ikke engang å drikke hele normen for buljongsett for dagen: omtrent 10 krus for hver. Prøvde å drikke hver time, noen ganger glemte, snurret i virksomheten.

Det er best å brygge te på en termos, vil enhver urtete-kjenner fortelle deg. Vi gjorde nettopp det: volumet på den store termosen vår er 2,5 liter. Brygget den 3 ganger om dagen.

Han rakk ikke å brygge slik vi ønsker. I en halv time viste infusjonen seg ikke å være så aromatisk og rik på smak, så vi bestemte oss for at vi i dag, allerede på kvelden, skal lage te til i morgen.

Andre dagen

Buljongen viste seg å være veldig god, mørk. Han brygget godt over natten. Og perfekt holdt temperaturen, frem til klokka 3 på ettermiddagen var ganske varmt.

Min betingede sult fortsetter og min fysiske tilstand om morgenen var veldig lett og kraftig, mye styrke i kroppen min. Jeg flyr rett og flagrer som en sommerfugl, jeg blir absolutt ikke sliten.

Jeg vet ikke hvor det kom fra, jeg gjør mye mer arbeid, og det kreves ingen hvile. Når det er energi og stemning forsvinner behovet for hvile..

Selvfølgelig er det noe irriterende: Jeg mater datteren min, og jeg ser denne maten, og av vane vil jeg bare spise for selskapet. Men det er ikke noe fysisk behov for å tygge noe.

Synet av mat forårsaker irritasjon og uenighet. Og så, hvis denne faktoren ikke var der, tror jeg, på et psykologisk nivå, ville det være lettere for meg.

Tredje dag

Alt så ut til å gå bra, men et sted fra klokken 14.00 begynte leveren min å kriblede, og den kriblet i en hvilken som helst stilling: både å ligge og sitte.

Og jo lenger, jo oftere ble disse "kriblene". Bokstavelig talt hvert 3-5 minutt, "prikket hun", og disse følelsene var både i hennes høyre del og i hennes venstre.

Stemningen i denne forbindelse har forverret seg, jeg vil lyve mer, og selv om det er styrke, men en nedgang i humøret gir en slags svak tilstand.

I tillegg til leveren, gjorde nerven mellom skulderbladene vondt, dette er en gammel historie, jeg har hatt den siden 23 år. Massørene sa at det var en nerveklemme. Og en gang sårer han meg regelmessig, og noen ganger slutter han å plage meg i årevis. Men her følte han seg og begynte veldig intenst å gi meg en smerte i ryggen.

Min mann gikk for å hente magnesiumsulfat (den samme rengjøringen som burde vært gjort før sultestreiken) for å lindre tilstanden min.

I påvente av at han kom tilbake, gikk jeg ut i lysningen foran huset. rev av et ungt blad av løvetann og tygget det, tegnet ut en litt bitter juice og spyttet ut kaken. Løvetann hjelper leveren. Men jeg antar at det var en feil.

Fordi du ikke kan tygge noe under rengjøring, fordi denne prosessen sender signaler både til hjernen og til hele fordøyelseskanalen. Som, nå blir det mat! Magesaft begynner å skilles ut osv..

Ved 7-tiden om kvelden kom Zhenya tilbake, og jeg blandet 2 poser magnesiumsulfat i 3 fjerdedeler av varmt vann i et glass. Jeg forberedte også en varmepute, og laget en annen termos te fra urtsamlingen ifølge Ohanyan.

Etter å ha drukket blandingen var det nødvendig å ligge med leverområdet på en varmepute, legge hodet flatt på sengen (uten puter eller hender!)

Så du måtte ligge i en time og drikke urtete hvert 20. minutt, men ikke komme deg ut av sengen.

Det var vanskelig med full mage med væske, fordi jeg hele tiden ønsket å gå på toalettet. Pluss at magnesium begynte å sprekke i magen, og tilsynelatende begynte alt som ikke hadde blitt fjernet fra kroppen min den dagen å stige "til utgangen".

Dag fire

Jeg løp på toalettet et par ganger om natten, jeg løper også hele dagen i dag, effekten av å ta et avføringsmiddel om kvelden forrige dag.

Leveren sluttet å skade så snart jeg la meg på varmeputen. Forresten, selve varmeputen ga behagelige følelser av lettelse, det ble veldig koselig og behagelig..

Smertene i leveren er borte! Hurra! Og ryggmargen ble roligere.

På den fjerde dagen, mens den ohaniske faste fortsetter, ble jeg vant til ideen om at det ikke er mat, men sultfølelsen ruller fremdeles noen ganger, som alltid, spesielt når man ser eller berører mat..

Jeg la merke til at det er mye energi regelmessig fra morgen til 16, så senker det seg litt.

Dag fem

Hender ble veldig glatte, selve huden på kroppen ble rett og slett silkemyk. Før det flettet pannen min, mellom brynene, nå har den opphørt.

Naturligvis gikk jeg ned i vekt, jeg vil bare veie meg selv på slutten av eksperimentet, men allerede nå kan jeg bedømme vekttapet etter refleksjonen i speilet og hvor fritt klærne begynte å sitte på meg. Ja, jeg gikk definitivt ned i vekt og ganske bra!

På denne dagen hadde jeg passert den psykologiske barrieren for å nekte mat, og nå ser jeg på alt lettere. Det er allerede en forventning om at fasten snart vil ta slutt, og det vil være mulig å endelig tygge spade som vokser rikelig foran huset vårt, jeg elsker ham så mye!

Jeg begynte å "mette" med mataromaene. Når jeg skreller eplet til et barn, merker jeg aromaen mye mer intens enn før. Før hadde jeg ikke følt det, men her: lukten suser bare inn i nesen, som om lukten kan spises.

Magnesiumsulfat hjalp meg veldig: Smertene i leveren forsvant for godt, og nerven som plager meg mellom skulderbladene roet seg også helt ned. Nå forstår jeg at magnesiumløsningen burde vært full i begynnelsen av det faste, som anbefalt.

Dag seks

Denne dagen skjedde et annet vendepunkt: inne i kroppen var det en følelse av varme, svie, en slags vondt i fordøyelseskanalen.

Det var ikke smerte!

Men på en eller annen måte plaget det meg likevel. Dette lignet på de fysiske opplevelsene mine på slutten av den første dagen med tørrfasting. Som om noe ble brent inne... men den brennende følelsen avtok og gikk forbi.

Flere store kviser dukket opp på baksiden.

Dag syv

Det er mye energi!

Da jeg leste boka av Galina Shatalova, ble jeg overrasket over hvordan hun og pasientene hennes krysset ørkenen med en helt lett rasjon: vann og tørket frukt (i små mengder). Jeg tenkte hvordan de gorged?!

Og nå forstår jeg at han her er et eksempel på lett ernæring. Du trenger glukose, væske, og kroppen gir en person en enorm mengde energi. Tretthet er uaktuelt, uansett hva du gjør, er det bare ikke der.

Det viser seg at kroppen ikke bruker tid og energi tre ganger om dagen på å fordøye mat, det gir denne energien til en person for å oppnå viktigere ting.

Generelt ble jeg interessert i ideen om lite mat!

Jeg vil virkelig ikke følge veien til den gamle vanen å fylle magen før du føler deg mett. Jeg vil lære å tygge grundigere. Spiser mindre mat, drikker mer væske.

Veien ut av sult av Ohanyan

Zhenya

Den første dagen drakk vi juice (gulrot, eple) og spiste tre bananer. Den andre dagen ble eplemos tilsatt. På den tredje ble greener tilsatt frukt og juice - friske ville planter.

I vårt gods, mange steder, har en ung bulk-sorrel vokst i overflod, og det var rett og slett ingen måte å passere forbi likegyldig..

Også ung Mai-nesle har vokst som vi begynte å lage deilige grønne cocktailer fra. Løvetannsløv med groblad ble ikke etterlatt, de havnet også i en cocktailblander.

Den tredje dagen begynte vi også å spise grønnsaker, agurker, fersk og surkål uten salt. Fordøyelsessystemet fungerte bra, det var ingen kolikk, oppblåsthet og andre smertefulle opplevelser, så alt var i orden med magen.

Yana

Veien ut var ikke lett for meg. Den første dagen etter slutten av faste hadde jeg bursdag. Vi tok nylaget juice med oss, tok et par bananer og dro til byen, på kino.

Det var vanskelig fordi alle rundt knust med superaromatiske (slik de virket for meg) chips og popcorn. Og vi tygget sakte bananer og prøvde å trekke fra denne fengslende lukten av søppelmat :)

Jeg ville heller spise alt på en gang, men mannen min kontrollerte meg og advarte meg i tide.

Som, ikke gjenta feilene mine, husk hvorfor vi sultet for å rense oss selv, og nå er det viktig å fylle tarmene med nyttig mikroflora gradvis, og ikke fylle den med skadelig hurtigmat.

Før rengjøring var vekten min nøyaktig 62 kg. Etter rengjøring ble det: 58 kg 400 g Det viser seg at jeg mistet 3 kg 600 g på 7 dagers faste i følge Ohanyan.

Etter et par uker begynte jeg å spise kokte frokostblandinger og dampede grønnsaker. Fra et råmatdiett får jeg noen ganger et vilt sett med tenner på tennene, og i dette tilfellet kan jeg bare spise noe nøytralt, termisk bearbeidet.

Min konklusjon om rengjøring av Ohanian.

På den ene siden lærte jeg at når jeg bare drikker en honning urtete, frigjøres mye fysisk energi, på den andre siden skjønte jeg at langvarige sultstreik ikke er noe for meg, psykologisk er det veldig vanskelig for meg.

Her er det en dags tørr sultestreik er lettere. Tross alt vet du at dette bare er 36 timer, så kan du spise igjen, og det er fordel, og stresset er ikke stort :)

Og allikevel, hvis du "må" sulte igjen i flere dager, så vil jeg gjøre rengjøringen med magnesiumsulfat til å begynne med, og sørg for å fjerne alle produktene utenfor syne.

Det er bedre å gi barn til bestemødre, for ikke å gjøre deg gal med severdighetene og luktene av mat du lager til avkommet ditt, og jeg tror da vil alt gå mye lettere.

Nå savner jeg noen ganger følelsen av utrolig letthet i kroppen og den kolossale energien jeg følte under rengjøringsprosessen.!

Jeg har ennå ikke lyktes i å innføre lite kunnskap. Men mengden mat som ble konsumert per måltid ble fortsatt mindre, jeg begynte å spise oftere, men mindre.

Jeg håper at kroppen min ble kvitt noe unødvendig eller bare losset under rengjøringen i følge Ohanyan, fordi det er vanskelig å forstå, fordi vi ikke gjorde noen spesielle undersøkelser hverken før eller etter slutten av denne prosedyren..

Men likevel kan jeg si sikkert: Nå har det gått 17 dager siden fasten vår var over, og jeg har blitt en mer energisk person enn før..

Sannsynligvis, av hensyn til et så klart håndgripelig resultat, var det verdt å gå gjennom denne noen ganger ikke en enkel vei.!

Dette avslutter historien vår, og vi håper at vår erfaring vil være nyttig for deg. Det vil være interessant å vite om du prøvde betinget faste i følge Marve Ohanyan, og i så fall hvilke resultater hadde du?.

Hvis du er interessert i noen detaljer, så skriv spørsmål og meninger i kommentarene, det vil være interessant for oss å kommunisere med deg om dette emnet.

Vennlig hilsen og helseønsker til deg, Evgeny og Yana Chertkov.

Repost - vinn en bærbar datamaskin!

Hver 1. og 15. utlodning av iBook.pro.

  • Klikk på en av de sosiale knappene. nettverk
  • Få en personlig kupong
  • Vinn en LENOVO eller HP bærbar PC

--> LENOVO eller HP fra 40-50 tr., 8-16 GB DDR4, SSD, 15,6 "skjerm, Windows 10

registrering

06.01.2016 - forberedende dag.
Jeg spiste litt hele dagen. Om kvelden klokka 19.00 begynte de forberedende prosedyrene.
Tilberedt 2 liter buljong.
I 2/3 kopp varmt vann (38 grader) oppløst helt 50 gram magnesiumsulfat. (løsningen viste seg å være bitter og ubehagelig). Jeg drakk raskt gjennom et sugerør - det er bedre på den måten, du kan drikke. Deretter må du ta en varmepute fylt med varmt vann. Ligg på høyre side uten pute! Og legg en varmepute under leverområdet i 1 time. I løpet av denne timen, drikk 3 glass urteavkok med honning og sitronsaft. Etter denne timen må du gå og drikke ytterligere 3 glass kjøttkraft før sengetid. Når du vil bruke toalettet, så gå (magnesiumsulfat er et avføringsmiddel).
Jeg klarte å legge meg først klokka 22:30. Jeg vil streve for 21:00)))

07.01.2016 Første dagen.
Våkn opp klokka 6! Alvorlig stemning, flott humør!
Brygget urten og videre til morgenprosedyrene.
Jeg bestemte meg for å skrive ned de første parametrene mine. Hovedmålet er rensing, men jeg vil virkelig gå ned i vekt - jeg vil betrakte det som en hyggelig bonus)))
Høyde 168. / Vekt 77 kg. Og 100 cm. / Fra 89 cm. / Ca 112 cm.
Dagen var flott! Jeg ville ikke spise i det hele tatt))) Jeg drikker avkok med glede (urter med sitron og honning). Så godt! Mmm! Skjønnhet! Det er ingen svakhet og mye styrke. Jeg la meg igjen klokka 22.00.

08.01.2016 Andre dagen.
Morgenen startet igjen klokka 6 med prosedyrer. I dag brukte jeg mye mindre tid på dem, omtrent en og en halv time)))
Vekt 77 kg. Og 100 cm. / Fra 89 cm. / Ca 112 cm.
Dagen var utmerket! Stemningen er super! Jeg synger))) Jeg har ikke lyst til å spise i det hele tatt hvis jeg drikker buljongen hver time. Var på tur i 1,5 time, kom hjem med en sultfølelse, men så snart jeg drakk den varme buljongen, ordnet alt seg))) Før du gikk til sengs, en liten gurgling i magen. Hun sovnet klokka 21.30.

09.01.2016 Tredje dag.
Om morgenen kom det en murring igjen, men etter prosedyrene gikk alt. I dag begynte parametrene mine å endre)))
Vekt 76,5 kg. (-0,5 kg.) Og 100 cm. / Fra 88 (-1 cm.) / Ca. 111 (-1 cm.)
Dagen gikk fort! Jeg føler ingen endringer ennå, jeg har mye styrke, humøret er utmerket, jeg drikker avkok - jeg har ikke lyst til å spise. Jeg lager mat til familien min som vanlig og bakte til og med en kake til gjestene. Tanken på å spise litt var... men så mye hadde allerede gått, og det var bare en tanke, ikke en følelse av sult! Vi spenner oss, prøver, tenker på hvor flott det er å være sunn, uten giftstoffer og giftstoffer i kroppen! Jeg la meg igjen klokka 22-00.

10.01.2016 Dag fire!
Å stå opp tidlig om morgenen er ikke lenger irriterende))) Selv våkner jeg 5 minutter før vekkerklokken. Det er en så lang dag, jeg har tid til å gjøre så mye! Om morgenen var det et hvitt belegg på tungen (Marva Ohanyan sier at det er slik kroppen blir renset), hun renset den av med en skje og en tannbørste. Slimet fra nasopharynx begynte også å strømme.
Vekt 76 kg. (-0,5 kg.) Og 100 cm. / Fra 88 cm. / Ca 110 cm. (-1 cm.)
Tørsten etter mat våkner ikke, buljongen er veldig velsmakende og gir styrke! Daglige turer er veldig forfriskende! Jeg trodde at det ville være vanskelig å gjennomgå rensing og sultplaging. Men det viste seg. Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg! På kvelden var hodet litt svimmel. Men når jeg gjorde husarbeid, glemte jeg fort det. Hun la seg igjen klokka 22-00. Det ordner seg ikke før.

11.01.2016 Dag fem!
Morgenprosedyrer er normale. Det må være så nødvendig))) Om morgenen var det en plakett på tungen igjen, jeg ryddet også av den. Slim fortsetter å renne fra nasopharynx.
Vekt 76 kg. Og 100 cm. / Fra 88 cm. / Ca 110 cm.
Stemningen er god og jeg har mye styrke, jeg drikker en deilig buljong!



Neste Artikkel
Typer og årsaker til nyrestein, de viktigste diagnostiske metodene
Forfatter
Beskjed